Szúnyogszigeti étterem a Velencei-tó mellett, Velencei-tó szállás Kápolnásnyéken

Bemutatás

A Szúnyogszigeti Halászcsárda étterem Velencei-tó partján

A Halászcsárda étterem Pákozdon, a Velencei–tó északi partján, egy félszigeten, varázslatos környezetben fekszik. E helyen 150 évvel ezelőtt is halászok főzték híres halászleveiket, melyeknek hírnevét a később felépült halászcsárda évtizedek óta igyekszik megőrizni.

A vidék kedvelt helye a kirándulóknak, hiszen itt található az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékhelye, a felújított katonai emlékpark, a Doni emlékkápolna, valamint a környék legszebb arborétuma is.

Az étterem után jóllakottan kiváló program lehet egy látványos sétahajózás, a menetrend szerint közlekedő hajójárat a halászcsárdától 100 méterre köt ki, de lehetőség nyílik egyszerű, mégis teljes kikapcsolódást nyújtó partmenti sétára is.

A halászcsárda épületének hagyományőrző jellege és nyitott, 200 fős kerthelysége egyedülálló élményt nyújt az idelátogatóknak.

Az étlapon halakból, szárnyasokból, sertéshúsokból készült ételek széles választékával valamint élőzenével várjuk kedves vendégeinket.

A halászcsárda nyitva tartása

Március közepétől (időjárástól függően április első hétvégéjétől) október végéig,
12-22 óráig

Asztalfoglalás telefonon

+36 (22) 732 003

Asztalfoglalást az előre egyeztetett időpont  eltelte után 15 percig tudunk fenntartani!

Éttermünkben bankártyás és készpénzes fizetési lehetőség van!

Tekintse meg étlapunkat

Halászcsárda megközelítése

Az M7-es 52-es lehajtójától, vagy a Sukorói/Pákozdi útról 1500 méterre a tó irányába. A Velencei-tó környékéről is könnyedén megközelíthető Agárd, Gárdony, Velence vagy Sukoró irányából is.


 

 
Pákozd - Szúnyogsziget
Dőry Panzió
A szállás Vörösmarty
Mihály szülőfalujában,
Kápolnásnyéken található.