Szúnyogszigeti étterem a Velencei-tó mellett, Velencei-tó szállás Kápolnásnyéken

Foglalási feltételek a Dőry Panzióban

Foglalási feltételek

A DŐRY PANZIÓ szálláshelyfoglalást kizárólag online foglalási rendszer útján fogad el.

Ajánlat vagy információkérés céljából elérhetőségeink a következők:

Honlap: www.szunyogsziget.hu

E-mail: info@szunyogsziget.hu

Telefon: +36 (20) 511 1428

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a DŐRY PANZIÓ foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható a honlapunkon (www.szunyogsziget.hu), „Foglalás” menüpontja alatt.

Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására!

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a DŐRY PANZIÓ fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni, kérjük a foglalást minden esetben az online foglalási rendszeren keresztül tegyék meg.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Lemondási feltételek

A foglalások lemondása ingyenes.

Kérjük azonban kedves vendégeinket, hogy a lemondásukat minden esetben e-mailben, legalább az érkezést 8 nappal megelőzően tegyék meg. Amennyiben a lemondást kiváltó ok ennél később keletkezik, kérjük, azt a legrövidebb időn belül jelezzék a panzió felé.

   

 
Pákozd - Szúnyogsziget
Dőry Panzió
A szállás Vörösmarty
Mihály szülőfalujában,
Kápolnásnyéken található.